2012. február 24., péntek

Modern, bolygókerekes babakocsi, csodaszép - Jelenlegi ára: 24 900 Ft


Eladó a képen látható nagyon divatos és modern bolygókerekes babakocsi, mely újszülöttkortól egészen megunásig használható komplex  babajárgány.  
Szürke alapszín, világoskékkel kombinálva, türkizkék szegélyekkel ... nagyon mutatós és egy kislánybaba is jól mutat benne rózsaszín, ciklámen ruhácskában  : )
Könnyített drifter kerekek , jó rugózás... +a bolygók, nagyon könnyen irányítható babakocsi!
Egyéb jellemzői:
-2 irányból tolható
-tolókar magassága állítható
-Háttámla több fokozatba állítható
- Tágas fekvőfelület
-5 pontos biztonságiöv, puha vállpárnákkal
-Lábzsák , mely 2 cipzár segítségével nyitható, ez azért praktikus , mert nem kell ahhoz levenni  a lábzsákot hogy hozzáférhess a babádhoz (és még azt is pakolászni vhova) , hanem csak kicipzározod és rajta maradhat a kocsin.
-Paraván hátulja levehető , alatta háló van , így nyáron szellősebbé tehető a baba fekhelye. A tetején betekintő ablak van, paraván hátulján zseb, elején lehajtható silt.
- Egy különleges egyedi komfortfokozata, hogy a lábzsákon van egy felakasztható szélvédő, így hidegben, szeles, csapadékos időben teljesen védve van a baba a kocsiban. Kis karabinerek segítségével lehet ezt a felakasztást megoldani és amikor le van hajtva, akkor is be lehet akasztani karikába, a lábzsák elején is van ilyen karabineres zseb, szerintem nagyon vagány tőle. Kedves maciminták pedig tökéletesítik a "babadizájnt"!
-Táska
-Tartozéka  még egy végzáró, mely lábnál zárttá teszi a kocsit. Ezt egy felpattintható  kar merevíti , ált. addig szokás így használni, míg a baba főleg fekszik...
-Később ezt  le lehet cserélni  kapaszkodókarra , így lesz a kocsi sportosítva
-Babahordozóhoz csatlakoztatási pont kiépítve
A huzata vízlepergető orkános anyag , a vaku fénye néhol lilásan verődött vissza a képeken , de a valóságban semmi lila nincs rajta.
Szép és funkcionálisan is teljesen jó állapotban van, tiszta , rendezett babakocsi, gyönyörű , újszerű állapotban! Mintha újat vennél... csak jóval olcsóbb!



Jelenlegi ára: 24 900 Ft

Az aukció vége: 2012-02-26 20:27
. Modern, bolygókerekes babakocsi, csodaszép - Jelenlegi ára: 24 900 Ft