2011. május 28., szombat

Gillenwater, Zoe Mickley: Rugalmas webtervek - Jelenlegi ára: 4 785 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Rugalmas webtervekA könyv listaára: 5500 Ft. Leírás:
Jelen szakkönyv a honlap-tervezéssel foglalkozóknak mutatja meg, hogy miért is jó a rugalmas tervezés, és hogyan érdemes ezt használni. Elsőre úgy tűnhet, hogy a web a maga rugalmasságával egyszerű módon lehetővé teszi a folyékony vagy nyújtható honlapok kialakítását. Sajnos ez nem így van. Annak ellenére, hogy a rugalmasság valóban szervesen hozzátartozik a világhálóhoz, és sok előnnyel jár a kihasználása, meglehetősen kevés az ún. folyékony és nyújtható webhely. Mindennek az oka az, hogy sokkal nehezebb létrehozni azokat, megvalósításuk sokkal nagyobb szakmai felkészültséget igényel. Jelen kiadvány elsőként ismerteti e kevéssé ismert területet magyar nyelven. A könyv - számtalan gyakorlati példán keresztül - mutatja be a rugalmas elrendezési típusok előnyeit, azt, hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő elrendezési típust és dizájnt a tartalmak megjelenítéséhez, hogy milyen vizuális elemek alkalmasak a rugalmas tervezéshez, és melyek nem, hogyan állítsuk elő (és hogyan daraboljuk föl) grafikai komponenseinket a rugalmas honlaphoz, hogy hogyan kell használni az (X)HTML-t és a CSS-t a folyékony, a nyújtható és a hibrid elrendezéshez és hogy hogyan alakítsuk ki a hátteret és a tartalmakat, hogy azok együttműködjenek a rugalmas elrendezés alkotóelemeivel. A számtalan magyarázó ábrával ellátott, programozási kódokkal zsúfolt kötet tárgymutatóval zárul. ISBN: 978-963-9637-74-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 785 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 00:54
. Gillenwater, Zoe Mickley: Rugalmas webtervek - Jelenlegi ára: 4 785 Ft